Българите от Team Fiend загубиха големия финал на поредния силен

...
Българите от Team Fiend загубиха големия финал на поредния силен
Коментари Харесай

Българи заработиха над 12 хиляди долара на турнир по CS:GO

Българите от Team Fiend изгубиха огромния край на следващия мощен шампионат по Counter-Strike. "Лъвовете " позволиха тежко проваляне с 0:2 (6-16, 6-16) от ENCE в конфликт, който донесе 25,000 $ за спечелилите.

Опитният български състав мина през доста мощни тимове, с цел да стигне до последния мач. В полуфиналната среща "лъвовете " реализираха трагичен триумф с 2:1 над състава на Entropiq, който е под №20 в света.

Мачът бе Best of 3, като Team Fiend избра да стартира на Overpass. Решението на ENCE пък бе Train. Последната карта, в случай че се беше стигнало до нея, щеше да бъде Inferno.

Българските геймъри стартираха добре в началните рундове на Overpass, само че след обичайно изиграните начални игри, геймърите от ENCE подвигнаха оборотите и съвсем без никакви проблеми затвориха първата карта - 16:6. Отново на извънредно равнище се показа полският състезател Олег "hades " Mискевич, който единствено преди дни влезе в състава на мястото на Алекси "allu " Яли.

Първата половина и на втората карта Team Fiend не съумя да влезе в дуела, като нашите момчета доста мъчно печелеха както самостоятелните борби, по този начин и отборните конфликти. Агресията и бързината в осъществяванията на ENCE тотално шокира българите, като единствено Симеон "dream3r " Ганев имаше отговор на играта на финландската организация на Train.

До края на мача продължихме да гледаме безспорната доминация от страна на ЕNCE, което разумно и докара до тежката загуба и извоюваните едвам 12 рунда от нашите момчета за цялата игра.

Интересен факт е, че това бе първи трофей за финландската организация след пауза от съвсем две години без купа.

Очаква се след този край и чудесно показване българите да влязат в Топ 30 на международната класация на CS:GO, където са и другите родни геймъри от SKADE (22). Toзи триумф донесе и 12,500 $ от наградния фонд на Team Fiend.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР