Българите навсякъде по света сме изключително смели хора и постъпките

...
Българите навсякъде по света сме изключително смели хора и постъпките
Коментари Харесай

„Дейли Мейл“ и Би Би Си гърмят заради тази постъпка на Марияна в Стратфорд! Тя показа колко са силни българките

Българите на всички места по света сме извънредно смели хора и постъпките на някои наши сънародници зад граница, меко казано, би трябвало да будят гордост в сърцата на всички нас!

На следващия подобен случай се натъкнало изданието „ Новини Лондон “ в една от българските групи във „ Facebook “ – „ Бг мами в Англия “.

Това е текстът на невероятната постъпка на Марияна Валкова без редакторска интервенция, единствено с една скоба. При направена се оказало, че фактически въпросната преживелица, за която тя споделя, е отразена в огромни английски медии като „ Дейли Мейл “, " Би Би Си " и „ Ивнинг Стандарт “, само че нейното присъединяване не е упоменато. 

Вижте и вие историята й:

„ Здравейте благи мами!!!искам да ви опиша една история която ми се случи през вчерашния ден до момента в който пътувам с влака ot Ranham do Stratford international. Това се случи в 8.45PM. Имаше до мен жена която внезапно стартира да пищи неистово. Отидох до нея и видях че е бремена. И разбрах че стартира раждане. И незабавно действах съответно.

Съблякох я от кръста надолу сложих си палтото и бебето му се показваше главата. Слава на Бога че не се паникьосах. Треперех като лист само че трябваше да бъда мощна. Изкарах Бебчо сложих го в моето палтенце.... дадох го на майка му сложих го на гърдите...И имаше трима мъже и едно момиче всички бяха в суматоха. И Парамедиците пристигнаха на Стратфорд Интернешънъл след 15 мин.и нищо не направиха. Жената беше в колобс.

И през днешния ден медиите 6 на брой пишат че те са и помогнали.... Ей това кажете ми по какъв начин да го разбирам.Та те не направиха Нищо.... Такъв мощен стрес претърпях.... Само Бог знае. Искам да дам изказване, че не те изродиха Бебенцето /boy/..... И да схванат какъв брой сме мощни българките. "

А ето и по какъв начин новината е отразена в английските медии:






TАГОВЕ:

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР