Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора, заяви бившият премиер

...
Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора, заяви бившият премиер
Коментари Харесай

Борисов: Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора

Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора, съобщи някогашният министър председател Бойко Борисов, който участва на протестната проява на младежите от ГЕРБ в региона на с. Писменово.

В служебния комитет на Радев, в последния час на ръководството, Комитова пуска 2,5 млн. за пътя до нейните къщи за посетители, отсече Борисов.

Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора. Помните ли, когато ви демонстрирах реверсивните компресори с най-мощните американски солари, с цел да може да вкарваме от Турция в България, от Гърция, в Румъния, в Сърбия.

На 31 декември т.г. да е подготвена гръцката връзка. Искам да кажа на тези некомпетентни хора, че българите ще платят страховити цени. Тези хора се изказвали, че гръцката връзка е за търговия, напомни Борисов.

Пътно-транспортните катастрофи са с 30-40 на 100 нагоре. Представяте ли си по времето на ръководство на ГЕРБ в последния ден на министър Комитова, има съглашение от Министерство на регионалното развитие и Приморско. Това е все едно в последния ми работен ден да пусна 2,5 млн., сподели Борисов.

Ако Делян Добрев беше министър, още преди два месеца, когато стартира войната, аз щях да съм го пратил в Гърция, щяхме да си сложим банкова гаранция и да имаме гаранции. На 1 януари аз бях на Петрич и пуснахме американска газ половин милиард кубика. Днес ние можем да взимаме газ от Турция и Гъция, само че, когато прякорът на министъра е Кеша, той не е отишъл да си резервира. Българи, грабят ви, уточни Борисов.

Сега от 22 страни, които търгуват с Русия, единствено на България е спрян газа на 100%, разгневи се някогашният министър председател.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР