Българите имат и купуват книги, като по-голямата част от читателите

...
Българите имат и купуват книги, като по-голямата част от читателите
Коментари Харесай

Българите предпочитат хартията пред електронните книги

Българите имат и купуват книги, като по-голямата част от читателите избират да имат книжни издания, а не електронни.

Напук на скорошно проучване, съгласно което " всеки десети българин няма нито една книга у дома ", БГНЕС се срещна с жители в парк “Хиподрума ” и ги попита дали имат книги, дали си купуват книги, и дали дават този образец на децата си.

Пред БГНЕС Цвети уточни, че има книги у дома. “Съвсем скоро съм закупувала книжки за децата си, а за себе си имам дарове доста книги. Последното заглавие, което прочетох е “Дамски гамбит ”, сподели тя. По отношение на това дали избира книги на книжен или електронен притежател дамата изрично съобщи: “Задължително на хартия, в никакъв случай не съм чела електронна книга и това се дължи на миризмата на хартията, обичам книгите ”, изясни тя.

Надя също споделя, че има книги вкъщи.

“Закупуваме си постоянно книги. Имам дребна щерка и обичаме да четем дружно. Обичам романи и българската класика. Последната книга я четохме дружно с щерка ми и се споделя “Феята на захарницата ” - наложително на книжен вид, избирам книги на хартия ", добави дамата.

 Габриела изясни, че има книги у дома, колкото и малко място да има вкъщи.

“Обичам да си закупувам книги. В последно време по-често употребявам библиотеки и приложения за четене ”, сподели тя и добави, че избира книги на книжен притежател. “Аз съм традиционалист и избирам да ми замирише на хартия и във всяка свободна минута виждам да имам хартиена книга в ръцете си ”, означи тя и посочи, че последната книга, която си е закупила е “Семейна мъдрост от Монаха, който продаде своето ферари ”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР