Българинът започна да пести пари и пространство вкъщи с различни

...
Българинът започна да пести пари и пространство вкъщи с различни
Коментари Харесай

Находчивост: Отвориха хотел за зимни якета

Българинът стартира да пести пари и пространство у дома с разнообразни услуги чартърен, сподели изследване на „ Телеграф “. Временно заемане на куфари за път, багажници за коли и калъфи за колела са измежду методите, с които може да се икономисат до 1000 лева, сочат калкулации. Идеята е, вместо да си купим скъпа движимост, която употребяваме рядко, да я вземем за известно време против избрана сума пари.

Сред нещата, които не употребяваме всеки ден, са куфари и багажници за кола. Те костват доста скъпо и се употребяват два-три пъти в годината, главно по време на отпуските. Заради това хората избират да си ги поръчат за избран интервал от време, да платят за това и да ги върнат, в сравнение с да дадат 10 пъти повече средства. Най-търсени и отдавани са багажниците за кола. Цените на чисто новите потеглят от 600 лева, в случай че са на промоция, и стигат до 1500 лева Наемът излиза 60 лева за седмица и 180 лева за месец. Само за един ден би трябвало да платите 10 лева За 100 лева на седмица може да заемете и куфари за превоз на колела за пътешестване със аероплан. Те защищават колелото и каплите оптимално, като цената на услугата е 100 лева за седмица и 150 лева за две. Обикновено се изисква и капаро за взетите чартърен неща, което е сред 450 и 500 лева и се връща сега, в който върнете употребената движимост.

Със склад за персонални движимости чартърен пък си осигуряваме повече свободно място вкъщи. Предприемачи измислиха хотел за зимни облекла, ски и въдици, даже за фирмени и фамилни документи. Най-малката повърхност, която може да се наеме, е един квадратен метър, а цената за месец е 34 лева За два квадрата ще ви изискат 61 лева, а за пет квадрата – малко над 127 лева Идеята е да има къде да съхранявате движимостите, които не ползвате постоянно. Обикновено става дума за ски екипировки, сноубордове, въдици, обемни връхни якета и палта. Хората оставят също детски играчки, колела и папки с фирмени архиви. По този метод имат повече пространство вкъщи. Достъпът до складовете е 24-часов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР