Българинът накара голяма част от любителите на бойните спортове да

...
Българинът накара голяма част от любителите на бойните спортове да
Коментари Харесай

Mamma Mia! Неточният ъперкът, който щеше да прати Мир в болница

Българинът накара огромна част от феновете на бойните спортове да приказва за него. Най-силният роден представител по бокс надви по решителен метод над Франк Мир в пробния Triad Combat. Тяхната борба бе върхът от програмата, само че завърши бързо-бързо.
Кобрата бе в ролята на дребен любимец, само че въпреки всичко предварителните упования не бяха за чак толкоз скоростна победа. 40-годишният боксьор приключи с доста мощни попадения в главата, а .
С наближаващия завършек на първия рунд българският играч вкара доста мощни и рискови удари в главата на съперника, а още преди да бъде прекъсната срещата изглеждаше като че ли американецът не се намира в съответно положение и залиташе.
Пулев бе в нещо като изчакваща позиция и не бе сигурен тъкмо какво би трябвало да прави. В ММА при сходни случаи не дават и глъдка въздух за съперника и го довършват, с цел да няма опция да се свести и да се върне в срещата.

Кубрат обаче съществено понижи темпото. За моменти спря да насочва удари, по-късно обаче имаше обстановка, при която замахна с дясната си ръка. Ъперкътът не попадна в брадичката на Мир, а като че ли това бе за положително, тъй като в противоположен случай ситуацията за него можеше да стане надалеч по-лошо.
Иначе самата среща стартира с клинчове, което бе и проектът на Мир. Всичко това бе нарушено с рисковите попадения на българския представител. Ако сте пропуснали срещата, можете да гледате .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР