Българинът масово изглежда е роден, за да мрази. Не цени

...
Българинът масово изглежда е роден, за да мрази. Не цени
Коментари Харесай

Не може ли поне веднъж да сме нация?

Българинът всеобщо наподобява е роден, с цел да ненавижда. Не цени времето, което му е отредено, с цел да бъде част от тази земя. Българинът наподобява в никакъв случай няма да бъде екипен състезател. Той е вълк единак. Не обича и не харесва нищо също така, което самият той прави. Всичко друго е тъпота, нелепост и нелепост, съгласно него.
Българинът ненавижда съседите, работата си, политиците и живота си, а от време на време и жена си. Не желае да понесе измененията. Мрази " някой да ми споделя какво да върша ", не приема непознато мнение и не желае препоръки.
Българинът по този начин е роден и откърмен - да бъде самостоятелен играч. Да се състезава самичък със себе си. Да се надпреварва със личното си " Аз " и да се величае отново самичък. Затова България наподобява в никакъв случай няма да бъде единна. Никога няма да има обща идея. Българинът в никакъв случай няма да бъде същински европеец, а ще си остане на първичното балканско равнище. Затова, тъй като не желае и не му харесва да е образован и просветен. И тъй като счита, че образованието е загуба на време. А неналичието му, в действителност, провокира протичащото се сега - митинги, провокации, операции, водене за носа, струпване на негативизъм и разделяне на лагери. Винаги съм се чудила за какво и къде сме изгубили общото!
Защо би трябвало да има митинги и контрапротести, червени и сини, леви и десни, власт и жители? Та нали точно жителите са властта?! А властимащите се държат като че ли те не са жители, а територията на България им е бащиния?!
Не може ли най-малко един път в предишното на тая страна да остане едно събитие, което да бъде запомнено и отличаващо се?! Поне един път да бъде записано в учебниците по история: " От съществуването на българската страна, за първи път през 2020 година, българите се държаха като нация "!?!
Автор: Моника Георгиева
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР