Българинът Марк Христов не успя да достигне до битката за

...
Българинът Марк Христов не успя да достигне до битката за
Коментари Харесай

Марк Христов ще спори за бронза на Европейското първенство по джудо в София

Българинът Марк Христов не съумя да доближи до борбата за златния орден в категория до 73 кг на Европейското състезание по джудо в София.

Пред публиката в зала " Арена Армеец " Христов влезе пределно стимулиран в полуфиналната битка против Хидаят Хейдаров от Азербайджан, само че за жалост отстъпи след " златна оценка ".

В хода на постоянните четири минути и двамата действаха внимателно, само че въпреки всичко азерът извоюва леко преимущество, защото издейства две предизвестия за Христов.

Така се наложи спечелилият от дуела да бъде решен след " златна оценка ", а Хидаят издебна своя момент 10 секунди след нейното начало, с цел да пласира " вадзари ", което го изпрати на финала.

За Марк Христов обаче нищо не е изгубено, тъй като по-късно през днешния ден той ще излезе в борбата за бронза , a битката ще може да наблюдавате онлайн в ефира на Българска национална телевизия 3. Прякото предаване започва в 16.00 часа българско време.

Преди загубата си от Хейдаров пък българинът беше записал против Виктор Стерпу(Молдова), Бенямин Аксус (Франция) и Рустам Оруджов (Азербайджан).

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР