Българинът Иван Йорданов, както и представителите ни в четворката скул

...
Българинът Иван Йорданов, както и представителите ни в четворката скул
Коментари Харесай

Иван Йорданов и четворката ни скул отпаднаха в полуфиналите на Световното първенство по гребане до 19 години

Българинът Иван Йорданов, както и представителите ни в четворката скул Станислав Григоров, Владимир Ботев, Стефан Мутич и Йоан Иванов отпаднаха в полуфиналите на Световното състезание по гребане до 19 години във Варезе, Италия.

Йорданов, който взе участие в дисциплината скиф остана на последното шесто място в своята полуфинална серия с време 7:24.81 минути.

По този метод родният представител не съумя да се класира за борбата за систематизиране на медалите в утрешния ден, а вместо това ще гребе във Финал Б.

Малко по-рано пък Станислав Григоров, Владимир Ботев, Стефан Мутич и Йоан Иванов също не съумяха да се преборят за място във Финал А в дисциплината четворка скул.

Българският квартет остана на петото място в своята полуфинална серия, откакто спря хронометрите на 6:04.53 минути и по сходство на Йорданов трябваше да се задоволи с място във Финал Б.

По-късно през днешния ден на гребния канал във Варезе пък Емил Нейков ще се опита да отбрани Световната си купа в дисциплината скиф, само че на шампионата до 23 години. Финалът е очакван за 16.44 часа българско време.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР