Българинът Иван Славов напусна поста главен скаут на АПОЕЛ Никозия

...
Българинът Иван Славов напусна поста главен скаут на АПОЕЛ Никозия
Коментари Харесай

Пловдивчанин напусна кипърски гранд

Българинът Иван Славов напусна поста основен скаут на АПОЕЛ Никозия след по-малко от четири месеца работа за кипърския първодивизионен футболен клуб.
Прочетете още
Славов, който беше назначен на позицията на 28 юни, си потегля по лично предпочитание поради разминавания със спортно-техническото управление по въпросите за тактиката за селектиране на играчи, както и поради неизплатени хонорари.

" АПОЕЛ афишира преустановяване на взаимоотношенията си с Иван Славов, който заемаше позицията на основен футболен скаут. Пожелаваме на Иван всичко най-хубаво в бъдеще ", се споделя в формалното известие на управлението на кипърския клуб.

От няколко кипърски тима към този момент са влезнали в контакт с 36-годишния българин и се чака той в най-скоро време да одобри ново предизвикателство.

Славов към този момент има богат опит в скаутската и анализаторска активност. Пловдивчанинът стартира работа в британския гранд Арсенал през 2018 година при тогавашния основен скаут на лондончани и сегашен състезателен шеф на немския Щутгарт - Свен Мислинтат, а по-късно в България е тактически анализатор в щаба на Красимир Балъков в националния тим през 2019 година. В следствие заема същата позиция ЦСКА 1948 през сезон 2020/2021, а през идната акция той е част от екипа на Азрудин Валентич в Ботев (Пловдив).

В АПОЕЛ играе досегашният български национал Георги Костадинов.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР