Българинът, блъснал с джипа си кола с две жени и

...
Българинът, блъснал с джипа си кола с две жени и
Коментари Харесай

Българинът, предизвикал катастрофа с две жертви в Италия, бил пиян! Тествал нов джип

Българинът, блъснал с джипа си кола с две дами и две деца на автомагистрала в Италия, е карал пийнал. 61-годишният ни съотечественик, който от дълги години живее в Порденоне, избяга от местопроизшествието и беше задържан часове по-късно в дома му. При жестокия случай на място починаха двете млади дами - братовчедки, на 20 и 26 години, а двете деца в интонации автомобил бяха ранени.

Катастрофата е станала в неделя в сектор от автомагистралата сред Вилота и Ацано Дечимо. Твърди се, че джипът на българина е блъснал първо колата, в която пътували родителите на една от жертвите.

В кръвта на отговорния водач било измерено три пъти по-високо наличие на алкохол от разрешеното. Българинът пробвал на пътя нов джип, който възнамерявал да купи, заяви в. ”Кориере каузи сера”.

След като автомобилът излязъл от надзор, се блъснал в намиращата се начело кола на двете дами.

На задната седалка били дъщеричките на едната починала - момиченца на 2 години и на 5 месеца. Наложило се екипи на пожарната да разрежат смачканите ламарини, с цел да извадят децата от автомобила. Те са откарани в болница със съществени пострадвания, само че без заплаха за живота.

Хоспитализирани са и родителите на 20-годишната жертва Джесика, които изпаднали в потрес. 61-годишният българин също бил ранен, само че това не го спряло да избяга през полето край пътя.

Полицията го разкрила часове по-късно в дома му, намиращ се на десетина километра от мястото на злополуката. Сега е в пандиза на Удине и против него има обвинявания за тежко ликвидиране на пътя на повече от един човек, за неоказване на помощ и за бягство.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР