Българин уби собствения си баща и по-малката си сестра в

...
Българин уби собствения си баща и по-малката си сестра в
Коментари Харесай

22-годишен българин закла собствените си баща и сестра

Българин умъртви личния си татко и по-малката си сестра в дома им в щата Ню Йорк, оповестяват локални медии, като се базират на управляващите в американския щат.

22-годишният Майкъл Андреев-младши е задържан по съмнение в ликвидиране на 67-годишния Майкъл Андреев-старши и 12-годишната София Трусова. Властите са задържали обвинения, откакто бил изписан от Университетската болница в градчето Сиракуза.

Разследващите описват, че в неделя са реагирали на сигнал за намушкване в град Уорън.

“Малкото братче вижда и чува нанасянето на ударите с нож. То неотложно бяга от жилището, с цел да търси помощ. Връща се в къщата, тъй като знае, че 12-годишната му сестра е към момента вътре. Намира я с прободни рани, бяга още веднъж и към този момент намира един от съседите, който неотложно се обажда на 911”, описаха проверяващите.

На място служителите на реда разкрили мъртви бащата и 12-годишната му щерка. Предполагаемият палач бил в предния двор на къщата с дълбока рана на врата. Той бил превозен по въздух в болничното заведение, където е опериран и е в устойчиво положение.

 Жертвите Майкъл Андреев-старши и 12-годишната София Трусова

Майката била на посетители на родственици в Русия. Освен сина палач и починалата щерка бащата Майкъл имал още 3 синове - Стефан, Кристиян и 9-годишно момче, чието име не се загатва.

Андреев-младши е задържан по две обвинявания за ликвидиране от втора степен и по едно обвиняване за незаконно владеене на оръжие от четвърта степен. Разследващите не разкриват информация за хипотетичния претекст или за събитията, довели до зверското закононарушение. Говорителят на полицията в щата Ню Йорк, служител на реда Джак Келър, съобщи пред уеб страницата Law & Crime, че няма повече налична информация. Не е ясно дали Андреев има юрист.

Другите двама братя Андрееви си взели незабавен отпуск, с цел да се върнат вкъщи и да се погрижат за оживелия си 9-годишен брат, оповестиха от акцията на GoFundMe, набираща средства за фамилията. “Този акт на принуждение е потрес за фамилията, локалната общественост в Джорданвил и цялата съветска православна общност”, се показва на уеб страницата на акцията.

20-годишният Стефан следвал в Американския университет в България, а 18-годишният Кристиян се обучавал в Американските военновъздушни сили, написа " ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР