Българин уби жена си и детето си в Испания, след

...
Българин уби жена си и детето си в Испания, след
Коментари Харесай

Трагедия! Българин уби жена си и детето си в Испания, опита да се самоубие

Българин умъртви жена си и детето си в Испания, след което опита да се самоубие. 29-годишната Ирина е убита в неделя вечерта в мадридския град Мостолес. Тя е имала желание да се раздели с колегата си, описват нейни другари. Близките й настояват, че точно това е повода, която е предиздвикала 39-годишния българин Галин да убие Ирина и щерка им Мария.
Прочетете още
Жената в никакъв случай не е осъждала колегата си за малтретиране, но все пак е казвала, че в някои случаи брачният партньор й е бил нападателен с нея.

В неделя вечерта мъжът е споделил на няколко негови другари, че е нападнал жена си както и че обмисля да посегне на живота си. След това околните им се появили на адреса им, почукали са на вратата, само че никой не е отворил. Това ги тормозило и решили да уведомят полицията.

При идването си служителите на реда съумели да влязат в къщата и разкрили безжизнените тела на дамата и момичето с голям брой прободни рани по врата и гърдите.Галин е направил опит за самоубийство, като се е намушкал с ножа в гърдите и краката, само че опитът му е бил безрезултатен. Мъжът е изместен в болница в Махадахонда, където остава под непрекъснато полицейско наблюдаване, написа вестник „ El mundo ”.

Соченият за причинител на двойното закононарушение работел в автосервиз. Иринa e работела като експерт по маникюр. Според нейни близки е била дистанцирана и не споделяше е споделяла доста за персоналния си живот.

В нощта на двойното закононарушение никой от съседите не чул нищо необичайно в блока, в който фамилията живеело повече от седем години.

Консисторията е оповестила тридневен формален траур и също по този начин прекрати всички публични и политически дейности за идващите три дни и знамената ще се веят на половина. 



Предполагаемият причинител Галин.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР