Българин спаси бебе на година и половина от удавяне в

...
Българин спаси бебе на година и половина от удавяне в
Коментари Харесай

Мирослав спаси живота на бебе, стана герой в Турция

Българин избави бебе на година и половина от удавяне в Турция и беше разгласен за воин. Мирослав Тодоров, който работи в електроцентрала в турския град Елазъ, избави живота на дребния Мустафа. Случката се разиграва в двора на кооперацията, където живее Тодоров.

Лелята на дребния Мустафа го оставя в бебешката количка на двора и за секунди влиза в жилището да си вземе телефона, само че количка почва да се движи и пада в басейна. По това време Тодоров се намира в жилището си на третия етаж на кооперацията и от прозореца вижда по какъв начин бебето пада във водата. Без да се бави, незабавно тича по стълбите към басейна и изважда дребния Мустафа от водата, написа 24rodopi.com.

„ Бях на терасата, разговарях по телефона. Забелязах от високо детето в басейна, първоначално не повярвах. Затичах се надолу - падах, ставах, падах, ставах, само че стигнах до басейна. Скочих вътре и извадих детето “, споделя спасителят. Веднага на място идва медицински екип. Бързата реакция на българина избавя живота на Мустафа. Медиите в южната ни съседка, които показват, че детето било в сериозно положение и сърцето му било спряло, оповестиха Миро за воин.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР