Българин рани с нож две деца, връщали се към дома

...
Българин рани с нож две деца, връщали се към дома
Коментари Харесай

Децата, намушкани с нож в Германия, са извън опасност за живота

Българин рани с нож две деца, прибирали се към дома след учебно заведение, в немския град Дуисбург. Учениците са ранени тежко, само че са отвън заплаха за живота, съгласно последната информация на вестник „ Билд “.

Извършителят е на 21 години. Той има двойно поданство, българско и немско. По  информация на полицията в немския град, мъжът е дошъл в страната като дете. Повече детайлности не се оповестяват. Изясняват се и претекстовете за нападението. Ясно е обаче, че той и децата не са се познавали. Ще му бъде направена и психиатрична оценка, с цел да се пресени дали нападателят не е с психично разстройство.

По информация ан управляващите нападението е станало около 12 часа локално време. Възрастта на децата е сред 9 и 14 години и те са се прибирали към дома си се учебно заведение, когато срещат мъжа и той ги атакува, съобщи Нова. Макар да са ранени те съумяват да стигнат до близкото учебно заведение, което е на две пресечки от мястото на нещастието. Там учителка незабавно се обажда на полицията и вика кола за спешна помощ, а доктор от образователното заведение незабавно им оказва първа помощ.

Децата са откарани в болница. Полицията съвсем незабавно по-късно арестува причинителя, който не е оказал никаква опозиция. В себе си е имал нож и фенерче, с което вероятно също е удрял децата. Повдигнато му е обвинение за опит за ликвидиране. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР