Българин от арабски произход вероятно е т.нар. пътник фантом, за

...
Българин от арабски произход вероятно е т.нар. пътник фантом, за
Коментари Харесай

Откриха пътника фантом от автобуса ковчег

Българин от арабски генезис евентуално е така наречен пасажер призрак, за който се твърди, че е 8-ия оживял от злополуката на " Струма ".

Той обаче твърди, че въобще не е взел участие там, а е вписан простъпка в листата.

Появи се разминаване в листата на оживелите от тежката злополука на Автомагистрала " Струма ", с който разполагат България и Република Северна Македония - в действителност става дума неточност при вписването на пациентите в " Пирогов ".

Шади Салех изясни пред Българска национална телевизия, че няма нищо общо с злополуката. Български жител е. А в събота е признат в травматологията на " Пирогов " поради счупена ръка. Оказва се, че в клиниката по простъпка са го вписали в листата с ранените от автомагистрала " Струма ". Салех към този момент е изписан от болничното заведение.

По-рано се появиха спекулации, че има осми оживял, който е избягал от болничното заведение - съгласно една от версиите, става дума за незаконен емигрант, а съгласно македонски медии става дума за човек, който се качил на автостоп на територията на страната ни.

Оказва се, че записаният като осми оживял - Шади Салех, е български жител и няма нищо общо с злополуката. В събота той е признат в травматологията на " Пирогов " поради счупена ръка. В клиниката по простъпка са го вписали в листата с ранените от автомагистрала " Струма ". Салех към този момент е изписан легално от болничното заведение и не става дума за бягство.

Объркването беше засилено от думите на един от признатите в " Пирогов " пасажери от авариралия на автомагистрала " Струма " рейс - съгласно него са избавени осем души. Експерти обаче предизвестяват, че заради шока от трагичния случай, усещанията на оживелите може да са неточни и подвеждащи.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР