Българин опита да измами служителите в мол под тепетата.Мъж се

...
Българин опита да измами служителите в мол под тепетата.Мъж се
Коментари Харесай

Мъж опита да влезе в повдивски мол с COVID сертификат на Макрон

Българин опита да измами чиновниците в мол под тепетата.

Мъж се е опитал да влезе в пловдивски мол, като показал документ с името на френския президент Еманюел Макрон, съобщи БНТ.

Всеки ден имаме някой любопитен случай. Един от най забавните беше документ на господин Еманюел Макрон, който откакто беше чекиран излезе неговото име, естествено се усъмнихме и подадохме сигнал към 112. На мъжа беше поискана персоналната карта и беше помолен да напусне, описа Александър Шингулев, управител на огромен търговски обект.

В Пловдив от през днешния ден влизат в действие по-строги противоепидемични ограничения. В моловете стартират прецизни инспекции за извършители. Освен дали са пълнолетни, ще се следи и за валидността на зелените документи.

Областта е в трети стадий от Националния проект за справяне с епидемията и още в петък оперативният щаб набеляза новите ограничения. Заведенията и обектите на закрито ще работят с потенциал до 50% и при условие за зелен документ. В огромните търговски обекти няма да се позволяват лица под 18 години без компаньон. Работното време на игрални зали, заведения за хранене, питейни заведения и нощни заведения ще е до 22 часа. Областният щаб изиска ограничаването да е след 23 часа, само че предлагането бе отхвърлено от основния държавен здравен контрольор.

Областният щаб предложи защитата в моловете да ревизира прецизно документите и персоналните карти на посетителите, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР