Българин на 27 години загина в автомобилна катастрофа във Великобритания,

...
Българин на 27 години загина в автомобилна катастрофа във Великобритания,
Коментари Харесай

Пиян и дрогиран мъж от Варна загина в катастрофа, докато снима видео как кара бясно в дъжда

Българин на 27 години почина в автомобилна злополука във Англия, като е записал секунди преди този момент по какъв начин кара с съвсем 190 км/ч. Според полицията в кръвта му са открити алкохол над разрешеното, амфетамини и следи от кокаин. Колата изхвърчала от пътя на 2 февруари, като Борислав Зараевски (самоличността му е доказана с персонални документи и татуировка на гърдите) от Варна е изпаднал от нея, тъй като е карал без колан. Тялото му бе намерено дни по-късно в края на предходната седмица.

27-годишният мъж  се е снимал, когато автомобилът излязъл от пътя и се преобърнал. Тялото на българина е изхвърчало от прозореца, оповестиха от следствието. Аутопсията посочила, че  причина за гибелта му са множеството контузии.

В автомобила е открит негов мобилен телефон, на който имало " шокиращи видеозаписи ". Последният с дълготрайност 52 секунди, на който се вижда, че кара в дъждовно време със 187 км/ч, бил изработен в 2:30 през нощта на 80 м от мястото на злополуката, оповестява " Мирър ".

Според DevonLive следствието за гибелта на българина е било изслушано в съда на правосъдния доктор в Плимут, където помощник-следователят Сара Льо Февр е отбелязала заключенията на правосъден патолог, токсиколог, съдебномедицински следовател и поредност от основни очевидци.

По време на изслушването  не участва никой от фамилията на Борислав нито персонално, нито онлайн. В съда излиза наяве, че 27-годишният мъж е роден във Варна. Той  няма непрекъснато местопребиваване в Обединеното кралство, макар че полицията в началото сподели, че е от Плимут

Според служители на реда колата е била опряна в дърво и при претършуване е намерено тялото на мъж на няколко метра пред колата. Колата е записана на Борислав и е открита брошура на негово име. Освен това той беше разпознат по татуировките си, в това число „ Mohuka ", татуиран на гърдите му. Освен това служителите на реда разкрили българска персонална карта. С комбинираната информация те съумяха да потвърдят самоличността на тялото като Борислав Зараевски.

В колата проверяващите са намерили мобилен телефон на Борислав, от който са разкрити шокиращи видеозаписи. Последният дълъг видеоклип, изработен от Борислав в 2.30 сутринта и 52 секунди, демонстрира Civic, който се движи със 187 км/ч – или 116 мили/ч – и анализът на сцената допуска, че това е снимано на към 80 метра от точката, където автомобилът е напуснало платното.

По време на съвещанието станало ясно, че Борислав е карал и без защитен колан.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР