Българин, хванат с още двама души, с близо 40 кг

...
Българин, хванат с още двама души, с близо 40 кг
Коментари Харесай

Българин, хванат с 40 кг кокаин в Санкт Петербург, ще лежи в затвора в София

Българин, заловен с още двама души, с близо 40 кг кокаин в Санкт Петербург, е бил комендант на съветски затвор. Г. Л. е бил наказан на 10 година затвор от Петроградския областен съд на Санкт Петербург на 22 октомври 2019 година за разпространяване на наркотични субстанции. Наскоро Г. Л. е изместен от Русия в пандиза в София.

Г. Л е бил арестуван на 31 август 2018 година дружно с още двама българи в Санкт Петербург, когато са се пробвали да разпространят кокаин, с нето тегло 39 840,01 грама, написа в присъдата.

Главният прокурор е внесъл в Софийски градски съд предложение за пригаждане на непознатата присъда към нашия Наказателен кодекс. Според съда, осъщественото в Русия действие дава отговор на закононарушението по нашия Наказателен кодекс - опит за разпространяване на наркотични субстанции, който не е завършен, тъй като били хванати от полицията.

Пред съда юристът му обяснил, че Г. Л. е бил комендант на целия затвор, а с цел да бъде подобен, характеристичните му данни са били повече от положителни. " Той е бил лицето на всички пандизчии за пред затворническата администрация ", обяснил бранителят.

" Радвам се, че се прибрах в България. Запознах се с цялата тяхна правосъдна система. Моля да ми приспособите присъдата и да си изтърпя наказването в България ", са били думите на българина пред Софийски градски съд.
Според нашия Наказателен кодекс плануваното наказване е от 5 до 15 години " отнемане от независимост ", което значи, че не се постанова редукция на избраното от съветския съд наказване от 10 години затвор, е определението на съда, което не е дефинитивно и може да се апелира.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР