Българи в Одеса споделят, че в различни части на югозападния

...
Българи в Одеса споделят, че в различни части на югозападния
Коментари Харесай

Българи в Одеса: Чуха се взривове в резултат на ракетната атака

Българи в Одеса споделят, че в разнообразни елементи на югозападния украински град са се чули гърмежи вследствие на съветската ракетна офанзива.
Припомняме, че въздушна паника беше оповестена в ранните часове на днешния ден по цялата територия на Украйна, а армията предизвести за вероятни съветски ракетни удари в просторен регион, разпрострян се от Киев до Централна Украйна
Предупрежденията за нахлуване бяха отправени в 21.52 ч. в Телеграм. В разнообразни елементи на града звучаха сирени. Ракетната офанзива продължи до към 22.40 ч.
От Черно море бяха изстреляни общо 8 ракети. По информация на украинското оперативно командване " Юг " множеството от тях са се взривили над морето.
Удар е нанесен в покрайнините на града, в промишлената зона. Един от пазачите на склад е умрял, а двама души са ранени.
" За първи път толкоз мощно се чуха гърмежи при вчерашния удар късно вечерта. Живея на 5-и етаж в регион " Таирово ". От взривната вълна вратите и прозорците " се раздрусаха,  сподели българката Анна Каланжова от Одеса.
Друга българка - Наталия Дмитрова, живееща в регион " Котовски " - удостовери, че са се чували мощни гърмежи.
Тези два региона са наоколо до брега на морето. През последните дни ракетните офанзиви в Одеса се усилиха.
В южната част на Одеска област, в Болградски регион, където главно живее плътно българско население, гърмежи не са били чути. Това сподели Галина Иванова от Болград, която заяви, че сирените са били пуснати в града през вчерашния ден вечерта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР