Българи се кълнат, че не стъпват на плаж у нас

...
Българи се кълнат, че не стъпват на плаж у нас
Коментари Харесай

Паяци с шпиони дебнат коли по морето

Българи се кълнат, че не стъпват на плаж у нас поради клопки с паркирането

Паяците за репатриране в морските курорти имат стройна организация от шпиони, които дебнат погрешно паркирали коли и оповестяват на централата, с цел да изпратят екип да ги вдигне до наказателния паркинг. Така те съумяват да приберат солените такси от туристите всяко лято. За съгледвачи на паяците служели рецепционисти, сервитьори от улични заведения и продавачи в магазини в централните зони в Бургас, Варна и Слънчев бряг, написа в. Монитор.
Най-скъп е паякът във Варна - 75 лв., в Бургас коства 62,40 лв., в Слънчев бряг и Созопол вземат по 50 лв., а в Несебър е най-евтино – единствено 36 лв. за репатриране, сподели инспекция на " Монитор ".
В разгара на сезона гратис паркиране в морските курорти е задача невъзможна.
Паяците сноват непрекъснато край морето и отнасят нарушителите. " Като хищници са. Имаш възприятието, че карат след теб и единствено да сбъркаш и оставиш колата за 5 минути без контрол, към този момент е вдигната. От хотелите и от капанчетата също доста постоянно се обаждат на паяка и той идва мигновено ", описа чиновник в Слънчев бряг.

В Бургас и Варна цената на паяка е съгласно отдалечеността на зоната от паркинга за репатриране и варира от сред 43,20 и 62,40 лв. за Бургас и 55 и 75 лв. в морската столица.

Паяците не са единствената заплаха в Слънчев бряг. Там работят с цялостна мощ и скобите, чието събаряне коства 25 лв.. Двойно по-скъпо излиза репатрирането до углавен паркинг - 50 лева, в допълнение се начисляват и по 3 лв. на час за времето, през което возилото е престояло в наказателния паркинг.

Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР