Българи, които сте ни подкрепили, за да сме в този

...
Българи, които сте ни подкрепили, за да сме в този
Коментари Харесай

Нинова: Българи, които ни подкрепихте, каквото обещахме го изпълняваме

Българи, които сте ни подкрепили, с цел да сме в този парламент, каквото ви обещахме, го изпълняваме, ще продължим по същия метод септември и нататък. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която дружно с цялата Парламентарна група на левицата даде доклад за свършеното през изтичащия парламентарен сезон, съобщи БГНЕС.
За нас колкото е значимо да бъдем определени и да влезем в Народно събрание, два пъти по-важно е да свършим работата, за която сме определени и да се отчетем какво сме свършили, посочи Нинова. Тя уточни, че в политиката нормално преди избори се дава обещание всичко, след това, обаче партиите не помнят да се регистрират.
„ В тази сесия за нас най-важно нещо беше да очертаем опция на ГЕРБ и Оперативна програма. Внесохме законопроекти, които не отстъпват от предизборната ни акция. Доходи, права на служащи, възрастни хора, обучение, битка против монополите, битка с битовата престъпност, бяха част от целите на Българска социалистическа партия за този сезон “, изясни Корнелия Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР