Българи, дошли на посещение и пазаруване в Одрин със собствените

...
Българи, дошли на посещение и пазаруване в Одрин със собствените
Коментари Харесай

Луди по шопинга! Българи се надпреварват с пазарски колички ...

Българи, пристигнали на посещаване и извършване на покупки в Одрин със личните си коли или с проведени рейсове, се надпреварват да пазарят по улиците на града. Те едвам смогват да закарат пазарските колички до транспортните си средства.

 IHA

Българските туристи не престават да намират преференциални артикули и купуват разнообразни артикули като сирена, зеленчуци, перилни препарати и облекла. Нерядко нашенци се състезават в околните дребни улички на града, с цел да стигнат по-бързо до возилата си и да разтоварят покупките, преди да се втурнат към наново извършване на покупки.

 DHA

Търговците не престават да са удовлетворени от тази обстановка.

 DHA

Облекчение за българите са множеството надписи, табели и даже билбордове на родния ни език, които улесняват доста извършването на покупки.

 DHA

 DHA

Фаик Макак, който е пристигнал в Одрин от Стара Загора, приказва пред турската организация Демирорен. „ Слава Богу, цените към момента са положителни, доста са налични. “ Той добавя, че досега е похарчил 5 хиляди турски лири (538 лева.) и ще продължи с шопинга.

 DHA

Макак показа: „ Купуваме даже бутилирана вода, тъй като е доста преференциална и няма проблем да я пренесем през границата.

 DHA

Хубаво е, че на петъчния пазар можем умерено да се пазарим. Слава Богу, можем да задоволим всичките си потребности по-изгодно, в сравнение с в България. Сега ще се отбием и на пазара, там ще забележим какво още можем да намерим на добра цена. "

 DHA

 DHA

Собственикът на фурна в града Ерол Джейлан показа: „ Българските жители харесват нашия самун повече от този в страната си. Има такива, които идват тук, с цел да си купят самун даже за седмица. ”

 IHA

Търговецът на петъчния пазар Улус - Мурат Карачимен, съобщи пред организацията Ихляс Хабер: „ Освен от България, имаме доста туристи и от Украйна, Русия, Молдова и Беларус.

Те купуват всевъзможни млечни артикули, както и маслини. Но Българите пазарят всеобщо всевъзможни артикули, за които се сетите, в огромни количества. Ето за какво те са ни най-хубавите клиенти. Благодарение на тях ние съществуваме. Покупателната опция на турските жители понижа фрапантно в последните месеци. Сега зареждаме най-вече артикули, които са търсени от българите. ”

 DHA

 IHA
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР