Балчик. Сградата на Община Балчик е блокирана от протестиращи жители,

...
Балчик. Сградата на Община Балчик е блокирана от протестиращи жители,
Коментари Харесай

Добрич: Сградата на Община Балчик е блокирана от протестиращи с искане за отмяна на забраната за земеделие и строителство в Крайморска Добруджа

Балчик. Сградата на Община Балчик е блокирана от протестиращи поданици, организации и цивилен групи от Каварна, Шабла и Балчик с искане за анулация на възбраната за земеделие и строителство в Крайморска Добруджа. Това заяви за Радио „ Фокус “ – Варна кметът на Община Балчик Николай Ангелов. „ В момента постройката на общината е блокирана от протестиращи “, съобщи кметът. Той добави, че по-рано през днешния ден е обявено за публично разискване от 15.00 часа по отношение на създаването на Интегрирания проект за ръководство на предпазена зона „ Комплекс Калиакра ”. Кметът Николай Ангелов означи, че не е бил публично известен за сходно разискване.
Според формалното съобщение това разискване е трябвало да се състои тази заран в 10.00 часа в община Каварна. Протестиращите упорстват за анулация на възбраната за земеделие и строителство в Крайморска Добруджа, въведена със заповед на министъра на околната среда и водите.
Марияна ВАЛЕНТИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР