Балчик. 60 дами от организациите на ПП ГЕРБ във Варна,

...
Балчик. 60 дами от организациите на ПП ГЕРБ във Варна,
Коментари Харесай

Жени ГЕРБ от Варна, Добрич и Шумен обсъждаха съвместни инициативи

Балчик. 60 дами от организациите на Политическа партия ГЕРБ във Варна, Добрич и Шумен разискаха хрумвания за взаимни начинания. Срещата им се състоя в Балчик по самодейност на Даниела Димова, член на НИС на ЖГЕРБ, общински консултант от групата на ГЕРБ във варненския локален парламент и шеф на Театрално-музикалния продуцентски център в морската столица. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ – Варна.
Заедно с регионалните ръководители на женската партийна конструкция във Варна, Добрич и Шумен Йорданка Проданова, Даниела Димитрова и Галина Петкова тя провежда срещата, на която бяха набелязани идни събития. „ Амбицията ни е през есента да проведем начинания в поддръжка на дела в обществената, просветителната и културната сфера, с които ЖГЕРБ по традиция се ангажира ”, разяснява Димова. Отчетена бе и активността на партийната организация през първата половина на годината, както и дейното й присъединяване в миналата предизборна акция.
В рамките на срещата в Балчик бе коментирана и ролята на дамите в политическия живот у нас. Специални пожелания за триумф и ползотворна работа дамите насочиха към Даниела Димитрова, която неотдавна постави клетва като депутат.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР