Балансите на най-големите крипто-платформи намаляха с около 20% спрямо януарските

...
Коментари Харесай

Крипто-инвеститори изтеглят биткойни от борсите


Балансите на най-големите крипто-платформи понижиха с към 20% по отношение на януарските пикове
(снимка: CC0 Public Domain)

Инвеститорите в криптовалута започнаха да изтеглят биткойни от тържищата и да ги съхраняват офлайн. Вероятната причина за този ход е нестабилната обстановка на крипто-платформите, съгласно анализатори от Glassnode.

Очевидно крипто-инвеститорите се пробват да избягнат ненужните опасности, свързани с неустойчивостта на тържищата за криптовалута. Балансите на най-големите услуги за криптовалута понижиха с към 20% по отношение на януарските пикове, само че не е прочут делът на потребителите, които са съкратили позициите си на борсата.
още по темата
Все още не е ясно по кое време притежателите на биткойни ще се върнат на тържищата. Крейг Джонсън, основен маркетинг шеф на Piper Sandler Companies, разяснява пред Bloomberg, че криптовалутата няма фундаментална основа за разбор. Въпреки това той има вяра, че когато биткойн се върне на равнища $26-28 хиляди, това ще значи превръщане на тренда.

Очевидно повода за изтеглянето на цифровата валута е низходящият тренд на финансовите пазари, който аргументи проблеми в работата на редица платформи за криптовалута. Една от най-големите тържища, Coinbase, спря наемането и уволни част от чиновниците си, до момента в който Coinflex и Vauld прекратиха тегленето на средства от платформата. CoinLoan също заяви за предели в сумите за изтегляне.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР