Балабанов: Нямате представа и как се управлява държаватаРотационният премиер Николай

...
Балабанов: Нямате представа и как се управлява държаватаРотационният премиер Николай
Коментари Харесай

Ротационният министър-председател Николай Денков в пленарна зала: Бях номиниран за премиер преди срещата в манастира

Балабанов: Нямате визия и по какъв начин се ръководи страната
Ротационният министър председател Николай Денков въпреки всичко си призна, че знае за срещи сред съпредседателите на Политическа партия Кирил Петков, Асен Василев и водача на ГЕРБ Бойко Борисов, само че седмица по-късно и в несъзнателно изпусната имитация към депутата от Има Такъв Народ Станислав Балабанов от парламентарната естрада. Миналата седмица водачът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели в отговор на въпрос, че някогашната барета Алексей Петров е съдействал логистично за лидерска среща по договарянията за сформиране на постоянно държавно управление.

Но Денков изрично отхвърли да знае за това. Според информации в медиите такава среща е имало и в Самоковския манастир. По време на чуването на Денков за ограниченията след потопа по Южното Черноморие, депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов съобщи: След като казвате, че нямате никаква визия по какъв начин тази сглобка е основана в един девически манастир, че нямате визия кой Ви е сложил за министър-председател и по какъв начин е направено държавното управление - ами Вие нямате визия и по какъв начин се ръководи страната ”.

Последва ядосан отговор от ротационния министър председател: “Само да напомня един исторически факт. В смисъл - не е исторически, само че е реалност. Хайде по този начин ще го кажем. Аз бях номиниран за министър-председател в предходното Народно заседание - преди срещата в манастира ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР