Бахмут остава епицентър на бойните действия.Това обявиха Въоръжените сили (ВС)

...
Бахмут остава епицентър на бойните действия.Това обявиха Въоръжените сили (ВС)
Коментари Харесай

Украйна: Бахмут остава епицентър на бойните действия

Бахмут остава епицентър на бойните дейности.

Това оповестиха Въоръжените сили (ВС) на Украйна, откакто Русия се похвали, че е " освободила " източния град през уикенда, съобщи Ройтерс.

" (В Бахмут) врагът продължава да води настъпателни дейности. Боевете за град Бахмут не престават ", оповестиха от пресслужбата на украинските Водоснабдителна система, като прибавиха, че през миналия ден съветските сили  " несполучливо са се пробвали да върнат изгубени позиции южно от (близкото) селище Ивановске ".

Руснаците фактически превзеха най-големите здания в западната част на Бахмут. Повечето западни военни специалисти са на мнение, че ако украинците управляват територия от града, то тя е напълно незначителна. Същевременно бранителите правят сполучливи набези край северозападните и югозападните подстъпи към Бахмут и съгласно " Института за проучване на войната " точно там ще се концентрират бъдещите им дейности. 

След време тези маневри могат да доведат до тактическо обграждане на " вагнеристите " и постоянните съветски бойци в града.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР