Бахмут и Маринка остават в епицентъра на военните действия. Според редовния

...
Бахмут и Маринка остават в епицентъра на военните действия.
Според редовния
Коментари Харесай

Бахмут и Маринка остават в епицентъра на сраженията в Украйна

Бахмут и Маринка остават в епицентъра на военните дейности.

Според постоянния утринен действен отчет на Генералния щаб на украинските въоръжени сили през последните 24 часа съветските войски са нанесли 25 ракетни удара със системи за противовъздушна защита С-300 по градове в Запорожка и Николаевска област , нанесени са и 42 въздушни удара. При ударите са разрушени и развалени жилищни здания и друга гражданска инфраструктура, има убити и ранени цивилни жители.

Противникът продължава да концентрира главните си старания в нахлуване по направленията Лиман, Бахмут, Авдиовка и Мариинск , се споделя в отчета.

Бахмут и Маринка остават в епицентъра на военните дейности , като боевете за Бахмут не престават, заяви Генералният щаб на украинските въоръжени сили. През миналото денонощие са отблъснати 60 противников офанзиви. Припомняме, че съгласно, по този начин и на английското разузнаване главното изпитание на съветската войска остава завладяването на Бахмут, макар големия брой загуби, които се дават. 
 Лондон: Натискът над Бахмут стартира отново
Лондон: Натискът над Бахмут стартира отново

Украинските сили се отдръпват проведено

Руският агресор продължава да употребява терористична тактичност, а вероятността от ракетни и въздушни удари в цяла Украйна остава висока, предизвестяват украинските военни.

На Волинското, Полиското, Сиверското и Слобожанското посоки не се засичат признаци за образуване на нападателни групировки на съперника.

Украинските военни рапортуват и ча са свалени четири безпилотни летателни апарата , както и един разследващ и един дрон-камикадзе.
 Лондон: Генерал-полковник Теплински още веднъж се върна във войната в Украйна
Лондон: Генерал-полковник Теплински още веднъж се върна във войната в Украйна

Бурната му кариера допуска мощно напрежение сред фракции в съветския общоприет щаб
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР