БЪФАЛО, Ню Йорк (AP) — Кулминацията за Бъфало Сейбърс дойде

...
БЪФАЛО, Ню Йорк (AP) — Кулминацията за Бъфало Сейбърс дойде
Коментари Харесай

Фокусът пада върху треньора на Сейбърс Дон Гранато, след като Бъфало е засрамен при загубата с 9-4 от Кълъмбъс

БЪФАЛО, Ню Йорк (AP) — Кулминацията за Бъфало Сейбърс пристигна след 30 секунди, когато празнична, само че дребна празнична навалица се надигна на крайници, с цел да приветства бранителя Расмус Далин за вкарването на откриващия гол.

Около два часа по-късно малцината останали останаха да скандират „ Пожар Дони “, базирайки се на треньора на Сейбърс Дон Гранато след 9-4 загуба от Кълъмбъс Блу Джакетс във вторник вечерта.

В сезон, към този момент изпълнен с ниски точки преди идването на Коледа, лутащите се Сейбърс доближиха нова дълбочина. Отбор, който завоюва поредни мачове единствено един път тази година и се намира на 14-то място в класирането на Източната конференция, даде седем поредни гола за 21 минути и 52 секунди, обхващайки първия и втория интервал до 15-ия тим на Изтока.

„ Това е безмилостна лига. Ако въобще си тръгнеш, това ще бъде натикано в гърлото ти в действителност мощно и тъкмо това се случи довечера “, сподели капитанът Кайл Окпосо. „ Това е за всички в тази стая. всички. Вероятно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР