Баджак журналистиката достигна нови висини тази сутрин. Този път –

...
Баджак журналистиката достигна нови висини тази сутрин. Този път –
Коментари Харесай

Хекимян и Борисов си пораздрусаха баджаците в сутрешната чалготека по БТВ!

Баджак публицистиката доближи нови небеса тази заран. Този път – в гальовен мъжки вид и в лицето на водещия на „ Тази заран “ по БТВ Антон Хекимян. Поводът беше гостуването в утринния блок на премиера Борисов.

Подмазваческото отношение на Хекимян към Борисов не е загадка за никого и не датира от през днешния ден. В студиото на БТВ той се усеща като вкъщи си в Банкя и не се тормози, че някой може да му зададе неуместни въпроси. Такава заплаха няма. Въпросите бяха гальовни, дори интимни – за кучето, за внучето, за отпуската... Все неща, за които един баджак публицист би питал обичания си дядо, а дядото по-късно ще му даде два лв. да се почерпи.

Така до момента в който народът гладува и чака да чуе нещо всъщност, ние разбрахме най-важните неща за Борисов – че кучето му го възпитава и че това лято не е почивал изобщо, като изключим няколко часа във Варна по време на визитата на френския президент Макрон. Последното е една голяма и нагла неистина – цяло лято сме очевидци на ежеседмичните заходи на премиера към морето, а тенът му надали се дължи на инсталирани в кабинета му солариум. Борисов обаче в никакъв случай не се е тормозил да приказва небивалици и да отхвърля явни неща, за какво ли пък да го прави в този момент?

Освен всичко това, Борисов въпреки всичко съумя да каже, чене познава Лазар Влайков и Живко Мартинов, няма и не желае да има нищо общо с тях. “Много пъти и за това съм признателен на Facebook. Има доста сигнали и в огромна степен си вземам решение проблемите от там “, добави той.

Борисов не пропусна да изтъкне, че точно неговото държавно управление се е справило с „ Наглите “, до момента в който разясняваше проблема с отвлечния Тони Златков.

Последните 6-7 години в страната нещата, които направихме, са забележими и се виждат от хората. Безработицата падна, вложенията са най-вече в фабрики и промишленост, продължи с хвалбите Борисов, разяснявайки първите 100 дни на кабинета.

Положих големи старания да се съживи военната промишленост и в този момент тя работи на обороти, и в най-хубавите години на социализма не е било по този начин, от безусловно стачкуващи за заплати хора до работа на цялостна мощ, придвижи той хвалбите и в областта на военната промишленост.

Образованието въщо процъфтявало, съгласно Борисов и напълно скоро българският преподавател щял да изведе страната напред. Затова той не се тормозил да повери внучето си на българско учебно заведение.

Изобщо – живот ли бе, да го опишеш. Премиерът ни заля от екрана с понеделнишки позитивизъм, сходно на кинопрегледите от времето на социализма, до момента в който придворният водещ Хекимян с страхопочитание премяташе баджаци.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР