Бъди Хийлд иска да продължи да играе за Сакраменто, но

...
Бъди Хийлд иска да продължи да играе за Сакраменто, но
Коментари Харесай

Хийлд очаква оферта от Кингс, но времето изтича

Бъди Хийлд желае да продължи да играе за Сакраменто, само че загатна, че в случай че не получи оферта за нов контракт напълно скоро, нещата може да придобият различен тип. Гардът дойде в столицата на щата Калифорния през 2017 година от Ню Орлиънс, а сезон 2018/2019 бе най-силен за него откогато е в НБА. Бахамският стрелец вкарваше по 20.7 точки и игра във всичките 82 мача на Кингс, като също така правеше и по 2.5 асистенции и овладяваше по 5.0 битки на дуел.

“Трябва да свършим това. Искам да се завърши, сигурно. Защото в случай че не се случи, нещата може да придобият различен тип. Сакраменто е мястото, на което желая да бъда. Виждам бъдещето си тук. Имаме още седмица и половина, с цел да забележим какво ще стане, само че отново споделям, че желая да бъда тук”, разяснява пред Sacramento Bee сегашната си обстановка Хийлд.

Гардът може да получи оферта в идващите 10 дни, само че към този момент няма знак за сходен ход от страна на Владе Дивац и клубното управление. Ако не препопдпише с “кралете” до 21 октомври, той ще бъде стеснен свободен сътрудник идното лято, а с цел да го задържат, от Сакраменто ще би трябвало да отговорят на офертите към него с равна сума.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР