Бъдете горди със своята история, обичайте Родината, ценете свободата, имайте

...
Бъдете горди със своята история, обичайте Родината, ценете свободата, имайте
Коментари Харесай

Караянчева в Пещера: И днес е нужно да бъдем единни, да имаме общи национални цели, да съхраняваме идеалите на предците ни

Бъдете горди със своята история, обичайте Родината, ценете свободата, имайте самочувствие, че сте българи и помнете, че и през днешния ден е нужно да бъдем единни, да имаме общи национални цели, да съхраняваме идеалите на предците ни.

Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева в словото си по време на заря-проверката, отдадена на 6 май – Ден на Пещера, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание. Председателят на Народното събрание одобри рапорта на командващия тържествения обред и поздрави жителите и гостите на Пещера.

В календара на човешкия живот има специфични дни, дни, които ни изпълват с наслада и горделивост, които ни довяват скъпи мемоари, означи ръководителят на Народното събрание. Цвета Караянчева акцентира, че подобен за всички присъстващи е днешният ден – денят, в който празнуват празника на техния обичан, хубав и напоен с хилядолетна история роден град. Тя изрази убеденост, че всеки, роден и израснал в Пещера, я носи в сърцето си, където и да отиде по света. Тези мемоари ни вършат горди, дават ни сили да преодоляваме компликациите и най-важното – вярата и желанието да работим за по-доброто бъдеще, съобщи тя. Защото през днешния ден дружно градим нова България – свободна, демократична, равноправна, част от огромното семейство на европейските нации, добави ръководителят на Народното събрание.

Цвета Караянчева акцентира, че това е вярната посока, която би трябвало да следваме, с цел да останат младежите тук, да работят и да съумяват в страната ни. Уверена съм, че опциите за реализация на младите и прогресивни хора в Пещера ще продължат да се уголемяват, а икономическото развиване на града да стане още по-интензивно, означи ръководителят на Народното събрание.

Сред гостите на празника на Пещера бяха народни представители, кметове на родопски общини, Пловдивският митрополит Николай, бригаден военачалник Явор Матеев и др.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР