Бъдете горди от всичко направено от нас за София. Това

...
Бъдете горди от всичко направено от нас за София. Това
Коментари Харесай

Бойко Борисов в София: Бъдете горди от всичко направено от нас за столицата

Бъдете горди от всичко направено от нас за София. Това сподели по време на среща със симпатизанти на ГЕРБ в столицата водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Само 10-15 години са минали, откогато София колабираше - нямаше нито един работещ шадраван, на Околовръстното шосе се чакаше по час и половина, с цел да стигнеш до бул. " Цар Борис ". Представете си този двумилионен град без дъгите в този момент. Все едно няма памет. Помните ли какво беше на телевизонната кула, на Семинарията, Лъвов мост, на бул. " Черни връх "? Никой не е правил за столицата ни толкоз, колкото ГЕРБ! Ако желаеме да им причиним нещо неприятно, би трябвало да им оставим София. Да видят какво ще стане след 2 години. Ще съсипят и нея “, посочи Борисов.

Борисов цитира публични данни от Българска народна банка съгласно, които растежът на Брутният вътрешен продукт за България ще продължи да се забавя при започване на 2023.

„ Това го дублирам от 2 години и неведнъж предупреждавах, че това ще се случи.  Политическа партия и Демократична България ги няма от една седмица, тъй като знаят цифрите и стартират да ни приготвят, че в този момент няма да има държавно управление, а след това " 2 в 1 ", " 3 в 2 ", все едно това е нескафе. А хората, с които ежедневно се срещам из България, с голяма вяра чакат да има постоянно държавно управление “, сподели още той.

Според него от Българска народна банка предизвестяват още, че бюджетният недостиг от 10 милиарда лева и повече всяка година ще сътвори голяма потребност от финансиране, което може да бъде поправено единствено с консервативния режим на обществените разноски.

„ На понятен език преведено това значи рязане, стягане на колана до дупка. Това са създали Кирил и Асен, с поддръжката на Христо Иванов и Атанасов. Ясно и тъкмо, по банкерски казано. Не можем да режем обществени разноски, както и социални-пенсии, заплати..А хората чакат и да ги подвигаме! Изборът в този момент ще е в това дали ще се откри добър човек, който да се нагърби 6-8 месеца с консервативна политика да изправи страната и да понесе още веднъж всички пасиви “, сподели още ръководителят на ГЕРБ.

Той бе кагоричен, че рано или късно ще пристигна финансов министър, който ще види, че 8 месеца няма нито един проектозакон на Министерски съвет при Кирил и Асен, обвързван с Еврозоната.

„ Не мога да си обясня голямата им медийна мощност. Вижте случая Нексо-конкурентите ни от Демократична България са се финансирали брутално по черен, мрачен метод,с парите на тази компания. И са лъгали. А приказваме за стотици хиляди левове. Кой последно чу за финансирането на Демократична България по малките екрани? Има ли подобен? И за какво? Срещу нас имаме хора, които последното нещо, за което милеят, е България. Или някой извън, който ненавижда страната ни ги поддържа, или има някакъв проект да ни събори. Такива вреди са нанесени на страната. От ден едно против вас ще има войска от хора, които в никакъв случай не са работили и няма да оказват помощ да се изтегли страната от блатото, а по всякакъв начин ще я дърпат обратно. Те не обичат България “, акцентира Бойко Борисов.

„ Поздравявам и съм горделив с общинските съветници на ГЕРБ в Столичния общински съвет за това, че през днешния ден са подкрепили решението за премахването на Паметника на Съветската войска. Не може в центъра на столицата да стои шмайзер, до момента в който се води война в Украйна и тази войска убива хората там. Нещата се трансформират “, добави той.
 Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов приказва пред симпатизантите на обединението.

Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов бе безапелационен, че би трябвало да бъде формирано държавно управление.

„ Без присъединяване на ГЕРБ-СДС ще е кратковременно и нефелно. България има потребност от постоянно държавно управление. Служебните кабинети могат да изготвят доста на брой закони, само че без постоянен парламент няма да бъдат признати ”, съобщи Румен Христов.

Председателят на СОС Георги Георгиев добави, че би трябвало всеки да си дава сметка по какъв начин се е трансформирал града за 18 години.

„ Цял под земята град, 52 км метро, гръбнака на инфраструктурата която трансформира кварталите, смяната в парковете, нямаше нито един осветлен парк. Построени над 150 здания за детски градини. Град и страна се ръководят с съответно, зряло с политическо държание, тъй като единствено този, който не работи не бърка “, добави Георгиев.

Той добави, че са били подложени на систематични унижения от държавното управление на Политическа партия, непрекъснати инспекции поради думите на Фандъкова за безценен ток на метрото, само че осъдени са се оказали над 2 милиона български жители, единствено тъй като столицата се ръководи от ГЕРБ.

„ Хората се нагледаха на кавги, безвремие и несръчност. Знаете ли кое е най-сложното нещо, което е управлявал Борис Бонев, персоналната му кола, която майка му е купила, а той желае да стане кмет без нито ден трудов стаж на двумилионен град ”, изясни Георгиев в залата.
 Симпатизантите на ГЕРБ-СДС на срещата с водачите на обединението.

" 2 години в България не се строи, няма свежи европари. Как се лекува тази болежка? Знаем рецептата ", съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

Според него вложенията в образованието ще са съществени цели на ГЕРБ. Той посочи, че има потребност и от пътища, и автомагистрали, и железница, и ограничения за енергийна успеваемост.

" Не би трябвало да пропущаме правосъдната промяна - всеобхватна, отразяваща освен потребностите на някои партии, а упованията на обществото, което включва и повече бистрота, отчетност и по-бързо съдопроизводство ", изясни той. Томислав Дончев бе безапелационен, че ГЕРБ има и силата, и експертизата, и опита да го направи.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР