Бъдете горди от ВОЛЯ! Направихме силна кампания и след анализ

...
Бъдете горди от ВОЛЯ! Направихме силна кампания и след анализ
Коментари Харесай

ВОЛЯ горди от резултата си на изборите: Справихме се!

„ Бъдете горди от ВОЛЯ! Направихме мощна акция и след разбор и на регионите, и на мажоритарно получената поддръжка за нашите претенденти във всички листи от преференциите, се вижда, че сме се справили! “, по този начин Кръстина Таскова, ръководител на Съвета по съдружна политика на ВОЛЯ поздрави екипите и симпатизантите на партията на Веселин Марешки.

Таскова добави, че политическата групировка е заложила на мощни водачи, които са създали отлични резултати, без значение от ниската изборна интензивност и наказателния избор на 11 юли.

„ ВОЛЯ имаше лидер в Плевен, където резултатът е 4,38%, в Габрово- 4,34%, в Стара Загора – 4,09%, в Ямбол – 4,04%. Много добре се представихме и в Шумен, Добрич и Сливен, където също водихме листата на обединението БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ, съобщи Таскова.

Тя поздрави всички, които се включиха в акцията, както и съидейниците на партията. „ Показахме, че сме добър тим, че сме патриоти, а това не зависи от изборите. То се носи в сърцето. Въпреки че не минахме четирипроцентовата преграда, ВОЛЯ е млада партия, само че осъзнава какъв капацитет за развиване има и ще работим за това, за разчупване на стериотипите. Ние можем да донесем смяната. Това, което се случва сега в политиката, е мотив в наша изгода “, разяснява още Кръстина Таскова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР