Бъдете активни граждани и защитници на европейската идея. Обединена Европа

...
Бъдете активни граждани и защитници на европейската идея. Обединена Европа
Коментари Харесай

Майдел: Обединена Европа не е утопия, а постижима цел, която помогна на милиони да живеем по-добре

„ Бъдете дейни жители и бранители на европейската концепция. Обединена Европа е красива концепция, която освен, че не се трансформира в химера както други хрумвания като комунизма, фашизма, национал-социализма, а в противен случай - тя усъвършенства живота на милиони хора.

Тя не унищожи нито едно общество или страна, а оказа помощ на милиони, включително и нас българите, да живеем по-добре. Днес Европа е подложена на тестване и тъкмо вие, младите, би трябвало да водите диалога в обществото за потребността европейците да работим дружно, с цел да живеем по-добре, а не да сме разграничени и водим войни. “ Това сподели българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел пред студентите от Стопанската академия „ Д. А. Ценов “ по време на откриването на академичната година на 17 септември 2018г, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

„ Академията в Свищов е една от най-реномираните университетски институции в България и за мен е чест, че имам опцията да поздравявам бъдещия стопански и финансов хайлайф на страната през днешния ден, “ добави Ева Майдел, която има информативен офис във Велико Търново и реализира редица начинания в региона.

По време на визитата си в Свищов, българският евродепутат се срещна с кмета на града Генчо Генчев, ръководителя на Общинския съвет доктор Кристиян Кирилов и народния представител от ГЕРБ Станислава Стоянова. Заедно те откриха новопостроена детска площадка в ОДЗ „ Чиполино “ в града. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР