Бъдещият taoiseach Саймън Харис обеща да разреши жилищната криза в

...
Бъдещият taoiseach Саймън Харис обеща да разреши жилищната криза в
Коментари Харесай

Новият министър-председател на Ирландия обещава да разреши жилищната криза с наближаването на изборите

Бъдещият taoiseach Саймън Харис даде обещание да позволи жилищната рецесия в Ирландия „ един път вечно “, до момента в който се стреми да съживи изморения имидж на своята партия Fine Gael и да я докара до исторически четвърти мандат на власт.

Харис, който ще бъде определен за министър-председател отпред на трипартийната коалиция на Ирландия във вторник след шокиращата оставка на Лео Варадкар предишния месец, поема поста по-малко от година преди този момент общи избори.

Въпреки процъфтяващата стопанска система на Ирландия, социологическите изследвания сочат, че гласоподавателите са почнали да губят религия в способността на дясноцентристката Fine Gael да реализира резултати - даже с Харис отпред. Анкета на Ireland Thinks в събота откри, че поддръжката й е намаляла с точка от последното изследване в края на март и в този момент е 21 % - съвсем 15 пункта под най-високата си стойност преди четири години.

Жилищната рецесия в Ирландия е гласоподавателите ' съществена грижа. Харис сподели на партийната си конференция в събота, че щ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР