Бъдещият спортен модел на Toyota, който се разработка от подразделението

...
Бъдещият спортен модел на Toyota, който се разработка от подразделението
Коментари Харесай

Хиперколата на Toyota ще струва над 1 млн. долара

Бъдещият състезателен модел на Toyota, който се разработка от подразделението Gazoo Racing, ще бъде същинска хиперкола – освен като мощ, която ще надвишава 1000 к.с., само че и като цена. Това разкри шефът на японската марка за Австралия – Орландо Родригес, пред изданието Motoring.
От думите му излиза наяве, че автомобилът, чието серийно произвеждане ще започва през 2020 година, ще коства над 1 млн. щатски $. Засета от Toyota не разкриват на кои пазари ще се предлага хиперколата, както и какви характерности ще има.

Все отново от Gazoo Racing потвърдиха, че приготвят серийна версия на бъдещия автомобил, в чиято основа е концептуалният вид на модела - GR Super Sport Concept. Очаква се машината да получи напълно карбонова структура и хибриден елемент. В неговата основа ще бъде битурбо V6 мотор с размер 2,4 литра.

 Хиперколата на Toyota ще коства над 1 млн. $

Освен „ гражданска” версия на хиперколата си японците работят и върху спортна трансформация, която също би трябвало да бъде изцяло подготвена през 2020 година Тя ще взе участие в международните серии за издръжливост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР