Бъдещият жених на дъщерята на Стоянка Мутафова Муки - Георги

...
Бъдещият жених на дъщерята на Стоянка Мутафова Муки - Георги
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Ето го жениха на Муки

Бъдещият младоженец на дъщерята на Стоянка Мутафова Муки - Георги Петров , е неин връстник, видя HotArena.

Двамата с Муки ще се врекат във честност след пандемията, която ни застигна. " Казах " Да " на Гошо, познавам го от цяла безкрайност ", показа пред " България през днешния ден " щерката на великата актриса. Това е следващото предложение за брак за Грубешлиева и тя не счита да го пропуща, нищо, че в сърцето й не гори толкоз пристрастеност, колкото откровено другарство. 

" Мисля, че най-сетне Стоянка ще се успокои на оня свят - няма да остарея сама, индивидът е добър и си заслужава да се свържа с него. Ще се оженим като свърши тази полуда с карантината. ", показа Муки.

А индивидът - това е синът на известните артисти Борис и Райна Петрови. " Харесвам Муки от детинство. Ние сме най-хубави другари, познаваме се от дребни и си оказваме помощ. Винаги ще съм до нея ", показа Гошо. Самата Муки не крие, че той й пазари, оказва помощ й с всичко, чуват се непрекъснато по телефона. Тя пък била неразделно до него когато преди 6 години умряла майка му. След гибелта на Стояна той също непрекъснато я питал от какво има потребност и дали желае да пристигна да я види. 

Приживе самата Мутафова споделяше, че в случай че би трябвало да избира мъж за щерка си, това ще бъде точно Гошо, който е на една възраст с Грубешлиева и двамата доста се схващат. " Райна, майка му, като бяха дребни, все споделяше: " Дай да ги оженим двамата, ма, Стояно ", а аз й се смеех ", описа великата комичка преди да си отиде от този свят. 

" Мама е била права. Сега може да си отдъхне ", показа Муки. Според нея двамата с Георги, като деца на актьори, имат доста общи тематики. Тя има един брак с грък, с който са разграничени повече от 40 години, въпреки разводът да стана факт едвам преди 5. Двамата с гръцкия предприемач се разделят по нейна молба, тъй като майка й доста й липсвала, когато живяла с него. 

Муки е имала къса връзка и с Иван Славков, а най-голямата й обич е художника Сашо Балкански. Двамара са дружно 14 години, само че тя го изоставя, защото е много по-възрастен от нея. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР