Бъдещите университетски преподаватели Университетът за национално и световно стопанство (УНСС)

...
Бъдещите университетски преподаватели Университетът за национално и световно стопанство (УНСС)
Коментари Харесай

Маскираните от Антикорупционната комисия ще преподават в УНСС


Бъдещите академични преподаватели

Университетът за национално и международно стопанство (УНСС) ще открие профилирана магистърска стратегия по противопоставяне на корупцията. Лектори ще са чиновниците на новата Антикорупционната комисия, които нормално вървят по акции маскирани.

Информацията пристигна от основаната неотдавна от ръководещите конструкция за битка с корупцията, която към момента не може да се похвали с триумфи против корупцията и даже няма постоянно определено управление.

Членовете на ректорския съвет на УНСС са оповестили, че антикорупционната тема може да стане част от просветителната стратегия на студенти от разнообразни специалности. Лектори могат да бъдат специалисти от комисията.

" Това, което работят чиновниците на КПКОНПИ, не се преподава в никой университет ", разяснява краткотрайният началник на комисията Пламен Георгиев, който е любимец за непрекъснат началник.

Антикорупционните чиновници в комисията преди Нова година бяха чиновници на ДАНС, само че бяха изместени по силата на измененията в законодателството. Те нормално работят под прикритие и на първите две акции на комисията в Септември и Перник бяха снимани с маски.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР