Бъдещи абитуриенти от Търговската гимназия в Пловдив трогнаха класния си

...
Бъдещи абитуриенти от Търговската гимназия в Пловдив трогнаха класния си
Коментари Харесай

Избраха културата! Ученици от Пловдив поканиха класния си ръководител на бала от театрална сцена

Бъдещи зрелостници от Търговската гимназия в Пловдив трогнаха класния си началник със специфична изненада. Дванадесетокласниците ѝ насочиха покана да ги придружи на бала след театрална режисура в Дома на културата „ Борис Христов “.
Прочетете още
Учениците извели Станимира Димитрова – техен учител по литература, на представлението „ Благородният испанец “, което гостуваше този уикенд в Пловдив. В края на постановката те получиха съдействието на актьорите, с цел да отправят жеста към Димитрова. Артистите поканиха на сцената, където се развихри съкровения миг.

„ В наслада и кавги огромни, през днешния ден сме тук пред Вас – дружно, като едно събрани, семейство.. с помощта на Вас “! Това е част от посланието, с което учениците развълнуваха класния си началник. Пред нея те опънаха и голям транспарант: „ Госпожо Димитрова, ще дойдете ли с нас на бала? “.

„ Мога да кажа, че в действителност се веселя, че съм измежду тях. Много ги обичам. Благодаря! “, съобщи прочувствено Станислава Димитрова.

„ Всички дружно успяхме да създадем този миг изпълнен с трогателни страсти като един паметен спомен, който ще остане за цялостен живот “, показа пред TrafficNews ученичката ѝ Гергана Мангаракова.

Публиката приветства концепцията на дванадесетокласниците и не скри насладата си от културния метод, на който те са заложили, с цел да зарадват преподавателя си.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР