Бъдещето винаги е пред нас, предлагайки ни различни варианти на

...
Бъдещето винаги е пред нас, предлагайки ни различни варианти на
Коментари Харесай

Предсказания от миналото, които все още не са се сбъднали

Бъдещето постоянно е пред нас, предлагайки ни разнообразни разновидности на всевъзможни обстановки и събития. Но още преди хилядолетия хората са се опитвали да предсказват бъдещето. Някои от предсказанията са се сбъдвали, а други са надалеч от днешната действителност. Ето няколко предсказания от предишното, които към момента не са се сбъднали:

Томас Едисън е един от най-великите изобретатели на всички времена. Но прогнозите му за бъдещето на строителството през днешния ден много се разминават с действителността. Едисън предричал, че в бъдеще ще се строи единствено със стомана . Според него всяка част от днешните къщи щяла да е от плътни железни сплави.

В сборника си „ Марсиански летописи “ писателят Рей Бредбъри допуска, че в бъдещето ще има човешки колонии, които непрекъснато ще живеят на Мар с. Но колкото и да се спекулира с тази концепция, тя към момента не е осъществена. Вероятно тя ще отлежи и ще чака бъдещото човешко развиване.
 Марс ThinkStock/Getty Images
Други предсказания от предишното предричали, че домакините по света ще станат доста мързеливи, защото с развиването на роботиката всяка къщна работа ще се извършва от роботи. Те ще мият, перат, чистят и готвят.-->

Разбира се, всички тези предсказания за бъдещето може и да станат истина напред във времето, само че към този момент наподобяват толкаво далечни от действителността, в която се развива човешкият живот през днешния ден.

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР