Бъдещето на продължава да тъне в неяснота от месеци, а

...
Бъдещето на продължава да тъне в неяснота от месеци, а
Коментари Харесай

Почетино: ПСЖ е в състояние да даде на Мбапе всичко

Бъдещето на продължава да тъне в неизясненост от месеци, а спекулациите към неговото бъдеще се развихрят от ден на ден от ден дневно. Във Франция обаче не престават да считат, че ПСЖ може да задържи международния първенец и той ще склони да подпише нов контракт с клуба.

Сегашното съглашение на Мбапе изтича в края на идващия сезон, а Реал продължава да е считан за идната дестинация на играча, само че не е ясно дали в изискванията на финансова рецесия и пандемия мадридчани ще са склонни да вадят толкоз сериозна сума за нападателя.

Старши треньорът на ПСЖ съобщи на днешната си конференция, както не един път до момента го е правил, че обстановката с контракта на Килиан Мбапе може да бъде решена в близко бъдеще и той има вяра, че Мбапе ще остане и отсега нататък в Париж.

" Килиан е топ футболист с огромен капацитет. Той е млад, има огромни вероятности. ПСЖ е в положение да даде на Мбапе всичко, с цел да го направи благополучен. Клубът би трябвало да покаже, че му се доверява и да му даде това, което желае. Мисля, че въпросът с бъдещето му ще бъде решен скоро ", съобщи Почетино.
Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 16 февруари  Барселона 1:4краен резулат  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР