Бъдещето на полузащитника на Тотнъм – Пиер-Емил Хойберг, ще стане

...
Бъдещето на полузащитника на Тотнъм – Пиер-Емил Хойберг, ще стане
Коментари Харесай

Тотнъм решава бъдещето на Хойберг в края на месеца

Бъдещето на полузащитника на Тотнъм – Пиер-Емил Хойберг, ще стане ясно в последните дни на трансферния прозорец. „ Шпорите “ остават спокойни за обстановката си на пазара, откакто към този момент взеха двама играчи, и не бързат да вършат промени в халфовата линия, написа Sky Sports.

Лондончани имат двуседмична пауза до дуела си от четвъртия кръг на ФА Къп против Манчестър Сити на 26 януари и може би Хойберг ще им бъде необходим за мача. Ив Бисума и Папе Матар Сар са с националните си тимове на Купата на Африканските народи, до момента в който Джеймс Мадисън и Джовани Ло Селсо сега са контузени, макар че има вяра, че най-малко някой от двамата да бъде разполагаем след 10 дни.

Хойберг игра 90 минути при равенството 2:2 против Манчестър Юнайтед в неделя, който бе едвам петият му старт във Висшата лига този сезон. Смята се, че Тотнъм ще реши опциите си в последните дни на прозореца и, като се има поради кой ще бъде разполагаем до тогава, тогава ще се взема решение дали има опция да се раздели Хойберг и да бъде притеглен негов заместител.

„ Шпорите “ обаче не са подготвени да се разделят на ниска цена с датския национал, на който му остават още 18 месеца от контракта му. Съобщава се за интерес към него от страна на италианските Ювентус и Наполи, както от клубове от Висшата лига. Освен в случай че не бъде включена наложителна уговорка за откупуване, Хойберг няма да бъде пуснат чартърен.

Лондончани не престават да наблюдават по-млади играчи за тази позиция, като измежду тях са Конър Галахър от Челси и звездата на Аталанта Едерсон. До момента през януари Тотнъм притегли нападателя Тимо Вернер чартърен от Република България Лайпциг и централният бранител Раду Драгусин, който се причисли от Дженоа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР