Бъдещето на полузащитника на Барселона Френки Де Йонг продължава да

...
Бъдещето на полузащитника на Барселона Френки Де Йонг продължава да
Коментари Харесай

Френки де Йонг е казал не на Челси, иска само в Барселона

Бъдещето на полузащитника на Барселона Френки Де Йонг продължава да бъде една от най-горещите тематики на трансферния пазар. Нидерландецът е едно от имената, с които Барса се надява да се раздели, с цел да реши финансовите си проблеми, макар че позицията на играча остава доста ясна: не желае да напуща никакъв метод.

Според „ Relevo “, Де Йонг също е приказвал с новия притежател на Челси - Том Боейли преди няколко дни. Самият Боели персонално се е обадил персонално на играча, с цел да се опита да го убеди да заиграе на „ Стамфорд Бридж “, само че халфът е повторил желанието си да извърши контракта си с „ каталунците “. Въпреки новия отвод на нидерландеца да напусне, в Челси не се отхвърлят от желанието си да го убедят да избере тях и ще продължат с опитите си да го привлекат.

В понеделник „ The Athletic “ писа, че управлението на Барселона е разкрило нарушавания в новия контракт на Де Йонг, който е подписан през октомври 2020-а година. По този метод хората от клубната администрация могат да стартират правосъдно дело против някогашните шефове на Ноу Камп, които носят виновност за този контракт. Също по този начин изданието твърди, че Барселона ще се опита да приключи този контракт.

Според източник от клуба, през 2020-а година 25-годишният нидерландски халф Де Йонг е подписал договора си при следните условия: съгласява се на понижаване на заплатата, само че ще получи полагащите му се от остарелия контракт 18 милиона евро в границите на идващите четири години под една или друга форма.

Във всеки случай в Барселона считат за невероятно да могат да платят цялата дължима заплата на футболиста и се пробват да я понижат заради многократния му отвод да напусне Барселона.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР