Бъдещето на Пари Сен Жермен предвещава трусове след новината за

...
Бъдещето на Пари Сен Жермен предвещава трусове след новината за
Коментари Харесай

ПСЖ се оглежда за заместник и на Меси

Бъдещето на Пари Сен Жермен предвещава земетресения след новината за желанието за овакантяване на Килиан Мбапе и за решението, което Лионел Меси ще би трябвало да вземе за кариерата си след 2023 година В парижкия клуб биха обмислили възобновяване на контракта му, само че той може да пожелае трансфер в Америка или завръщане в Барселона.

ПСЖ имаше доста комплицирана седмица заради новия разказ с присъединяване на Мбапе, който би бил смутен от борда на шефовете на парижани, че не е извършил всички условия за възобновяване на контракта му. Поради тази причина във Франция излезе нескрито опцията Килиан да реши да напусне клуба през 2023 година

Междувременно бъдещето и на Лионел Меси е неразбираемо след юни 2023 година, когато изтича договорът му с парижката институция. Въпреки че, както разкрива журналистът Фабрицио Романо, желанието е да се възобнови връзката сред звездата и отбора, към момента няма ясна формулировка в това отношение.

Меси е забъркан и в клюки за допустимо завръщане в Барселона, като Жоан Лапорта, президент на каталунците, ще се срещне с аржентинеца на галата за " Златната топка " (17 октомври). Засега " Лео " ще реши къде да играе след Световното състезание в Катар през 2022 година
През последните часове името на Жоао Феликс набра мощ в медиите на Испания и Португалия като негов възможен заместител. Младият полузащитник на Атлетико Мадрид има неприятни връзки с сегашния си треньор Диего Пабло Симеоне, което си пролича и в последния мач от Шампионската лига против Брюж. Португалецът не влезе при нулево тъждество и сподели раздразнението си от това.

Заради " скъсаната " връзка сред Жоао Феликс и Симеоне, разнообразни медии в Португалия и Испания разкриха, че играчът е имал среща с сътрудника си Жорже Мендеш, с цел да го помоли да му откри клуб след 2023 година Тук се появява ПСЖ. Според журналиста Бруно Андраде парижани се обрисуват като един от тимовете, които желаят да го имат в състава си, изключително в случай че Лионел Меси напусне тима.

„ ПСЖ ще преследва Жоао Феликс, изключително в случай че изгубят Меси през 2023 година “, увери журналистът в своя акаунт в Twitter след публикация в Mais Futebol с профил за футболиста и неприятния му миг в Атлетико Мадрид. Испанският клуб заплати 120 милиона евро за подписването му, тъй че в случай че го пуснат, ще изискат огромна сума пари.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР