Бъдещето на Мохамед Салах в Ливърпул е една от най-коментираните

...
Бъдещето на Мохамед Салах в Ливърпул е една от най-коментираните
Коментари Харесай

Агентът на Салах накара феновете на Ливърпул със снимка да вярват

Бъдещето на Мохамед Салах в Ливърпул е една от най-коментираните тематики във Англия в последните няколко месеца. Египетският нападател на „ алените “ има контракт с клуба от „ Анфийлд “ до края на сезон 2022/2023, като на процедура има по-малко от година и половина по своя договор с 19-кратния британски първенец.

Информациите за бъдещо възобновяване на 29-годишния Салах са разнопосочни, а сътрудникът на игрча – Рами Абас Иса, пусна причудлива обява в обществените мрежи, датираща от последния автограф на Салах с мърсисайдския клуб.

Импресариото качи фотография, на която той е в офисите на Ливърпул, дружно с египтянина, когато Салах за последно удължи контракта си с клуба и това накара множеството последователи на „ алените “ да се чудят какво би трябвало да се „ крие “ зад криптираната фотография тъкмо в този миг.

Юрген Клоп неведнъж съобщи в свои медийни изяви, че страните са в положителни връзки по тематиката, само че би трябвало да се уточнят много елементи по договора, с цел да се стигне до завършване. Предварителните информации са, че Салах изисква заплата от 400 хиляди паунда на седмица, с цел да остане в Ливърпул.

— Ramy Abbas Issa (@RamyCol)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР