Бъдещето на Лионел Меси продължава да бъде основна тема във

...
Бъдещето на Лионел Меси продължава да бъде основна тема във
Коментари Харесай

ВЪВ ФРАНЦИЯ: Меси е пред завръщане в Барса

Бъдещето на Лионел Меси продължава да бъде съществена тематика във водещите спортни издания по света. Последните информации обаче сочат, че 35-годишният аржентинец е пред сензационно завръщане в обичания си Барселона, макар че напусна испанския клуб през сълзи преди две години.
Сега журналистът Санти Ауна от Foot Mercato твърди, че целта на международния първенец от Катар е да се завърне на „ Камп Ноу “, откакто договорът му с Пари Сен Жермен изтече в края на месец юни.
Срещите сред бащата и сътрудник на Меси – Хорхе, и президентът на каталунците - Жоан Лапорта, към този момент се състояха, а също по този начин звездата на ПСЖ и треньора на испанците Шави Ернандес поддържат постоянно контакт. Смята се, че Лапорта се е обадил на Меси и се е извинил за обстановката с контракта на аржентинеца, поради която той напусна в посока ПСЖ. 35-годишният състезател е останал доста удовлетворен от извинението и е споделил на президента, че мечтае да се върне на „ Камп Ноу “.
Въпреки това главната спънка остава неприятното финансово положение на каталунския клуб. Ако Барселона желае да се събере още веднъж с Меси, то би трябвало да продадат някои от актуалните си играчи, с цел да подсигуряват, че ще спазят тавана на заплатите в Ла Лига.

Освен това се оповестява, че ПСЖ не желае да извърши мечтаната от Меси заплата в евенуталния му нов договор. Той желае да получава заплата, сходна на Килиан Мбапе. На „ Парк де Пренс “ считат, че това може да е прекалено много за футболист на тази възраст.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР