Бъдещето на крилото Шарле де Кетеларе в Милан изглежда под

...
Бъдещето на крилото Шарле де Кетеларе в Милан изглежда под
Коментари Харесай

Лийдс следи ситуацията с Де Кетеларе

Бъдещето на крилото Шарле де Кетеларе в Милан наподобява под въпрос. 21-годишният белгиец не се показва съгласно упованията откогато бе притеглен в клуба през лятото. Заради това " росонерите " съществено обмислят опцията да го продадат, а от това може да се възползва британския Лийдс, който продължава да има интерес към този състезател, твърди " Гадзета дело Спорт ".

Де Кетеларе бе най-скъпата покупка на клуба за предишното лято, откакто заплатиха за него 32 милиона евро. До момента обаче той не впечатлява с изявите си, като към момента няма маркиран гол за клуба и може да се похвали единствено с една асистенция в 31 изиграни мача. Именно това може да накара Милан да го пусне на пазара.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
В същото време пък в Лийдс не са се отказали от концепцията да го вземат в състава си. Англичаните се конкурираха с Милан за подписа на белгийския гений през предишното лято и в един миг даже бяха по-близо до привличането му, само че най-после играчът избра офертата на " росонерите " и пое към " Джузепе Меаца ".

Сега от Лийдс даже се надяват да вземат Де Кетеларе за двойно по-ниска цена от тази, която щяха да платят за него преди година. Смята се, че Милан ще е податлив да се раздели с него за сума от порядъка на 15-20 милиона евро.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР