Бъдещето на Клаудиу Кешеру в Лудогорец изглежда окончателно е решено

...
Бъдещето на Клаудиу Кешеру в Лудогорец изглежда окончателно е решено
Коментари Харесай

Лудогорец не пуснали Кешеру в Стяуа

Бъдещето на Клаудиу Кешеру в Лудогорец наподобява дефинитивно е решено и най-вероятно нападателят няма да продължи да носи фланелката на разградчани.

В момента румънецът играе за дублиращия отбор във Втора лига, като има спогодба да бъде разполагаем на треньора Тодор Живондов за домакинските мачове на тима, където към този момент осъществя три попадения в два мача.

В Румъния не стопират да наблюдават обстановката, като считат, че Кешеру е пред завръщане в родината си. Силен интерес към него демонстрира Рапид Букурещ където играе някогашният му съотборник в Лудогорец Драгош Григоре.

Президентът на ФКСБ Стяуа - Джиджи Бекали, разкри, че е водил договаряния за привличането на Кешеру, само че до трансфер не се е стигнало.

" Говорих с него. Исках го, тъй като има страховит жанр и е много предан. Той опита, приказва с тях да го пуснат, само че не стана ", съобщи Бекали пред ProTV.

" Никога няма да го видите с фланелката на Рапид. Той е същински състезател на Стяуа и се раздаваше за фланелката. "

Кешеру игра в Стяуа Букурещ през 2014 година, когато в 34 дуела за състезание осъществя 20 попадения, след което бе трансфериран в Ал Гарафа, а през лятото на 2015-а мина в Лудогорец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР